Thursday, 28 January 2010

رزومه ی ساقی عقیلی به روایت خبر گزاری ها

نمایش مجلس برادر کشی

نویسندگان:تقی و سیروس همتی. کارگردان:سیروس همتی. بازیگران:مرجان صادقی. ساقی عقیلی.مجید رحمتی.لیلا بلوکات. تاریخ اجرا: تابستان 88
خلاصه نمایش:
دو برادر بزرگ‌تر که از مادری دیگرند (سلم و تور‌) به برادر کوچکتر که مورد توجه ویژه‌ پدرشان است و پادشاهی ایران زمین به او رسیده حسد می ورزند و پادشاهی ایران زمین را از آن خود می‌دانند که برادر بزرگ‌تر هستند. آنان با جمع آوری لشکری به مصاف ایرج‌ و پدرشان فریدون می‌روند. ایرج از پدر رخصت می طلبد و با پیامی از صلح و دوستی به نزد آنان می‌رود. در هنگام دیدار با آنان ایرج در صلح‌ ‌ با آنان در‌می‌آید ولی آنان بدون توجه به مهربانی او و درخواستش برای منزوی شدن و سپردن تخت شاهی به آن دو، او را می‌کشند و سر بریده‌اش را به ایران می‌فرستند. داستان برادرکشی سلم و تور به اینجا ختم می‌شود. "مجلس برادرکشی"یکی از نمایش هایی است که تلاش دارد تا از طریق طرفندهای متفاوت تماشاگرخود را با این نوع از کار آشتی داده و با خود همراه کند.
نویسندگان وکارگردان اثر دراجراشیوه ای را برای بیان انتخاب می کنند که برای تماشاگر جالب توجه است..ادغام نشانه های دوشیوه نقالی و تعزیه در"مجلس برادرکشی"برجذابیت های کار افزوده است. راویان این روایت در عین این که از قالب نمایشی نقالی برای عرضه ‌روایت خود استفاده می‌کنند آن را با عناصر روایی تعزیه در آمیخته‌اند.همچنین با دقت به برخی میزانسن های موجود دراجرا می بینیم که این اتفاق درخطوط طراحی شده کارگردان برای بازیگران هم مصداق دارد.به طور مثال راهپیمایی دوبرادر به قصد کشتن نفر سوم وبرای رسیدن به مقصد یکی ازطرفندهای تعزیه می باشد که دراینجا کاربرد درستی دارد. نمایش به ناعدالتی‌ها می‌تازد و زندگی ایده‌آل را برای مخاطب مجسم می‌کند اما نکته ای که بیش از همه عناصر دراجرای این اثر مشهود است بازی ستودنی بازیگران زن آن است.طراحی رفتارها وحرکات مردانه از سه بازیگر زن قابل تامل وجذاب است.تلفیق بیان وبدن همراه با زبانی فاخردرمتن سنگینی اجرا را برای آنها دوچندان اما لذت دیدن را برای تماشاگربیشتر نشان می دهد.اتفاقی که برای مجید رحمتی به عنوان تنها بازیگر مرد نمی افتد.

نمایش مجلس شبیه مرگ و زندگی

خانه نمايش اداره تئاتر، پس از جشنواره تئاتر فجر ميزبان نمايش"مجلس شبيه مرگ و زندگي" مي‌شود. به گزارش دريافتي سايت ايران تئاتر از روابط عمومي اداره برنامه‌هاي تئاتر و خانه نمايش، نمايش"مجلس شبيه مرگ و زندگي" نوشته فرهاد ارشاد و رحمان حقيقي است که از 16 بهمن با کارگرداني رحمان حقيقي در خانه نمايش اجرا مي‌شود. در اين نمايش احمد علامه‌دهر، ساقي عقيلي، رحمان حقيقي، ميکائيل هاشم‌زاده و ... ايفاي نقش دارند.

منبع:

http://www.edareyetheater.blogfa.com/
http://pscnews.ir/fa/fullmode/posts/1387/12/1/teathr%20pic.html


نمایش خون تو را جنون پدربر زمین ریخت

تقابل رستم و اسفندیار با کرئون و آنتیگونه
کارگردان، نويسنده، طراح صحنه و لباس: سيروس همتي. بازيگران: ساقي عقيلي، رضا پاپي، محسن ميرزاعلي، ‏شيرين امامي.‏ نمايشي درباره 4 نقال جوان که دو افسانه کهن از سرزمين ايران و يونان را به صورت پرده خواني و نقالي بيان مي ‏کنند. اسفنديار و آنتيگونه دو شخصيتي هستند که سرگذشت شان به صورت بازي در بازي در اين نمايش روايت مي ‏شوند. آنها گاهي پا را از زمان خود نيز فراتر مي گذارند و به دنياي امروز وارد مي شوند.‏
کار گردان در نمايش "خون تو را جنون پدر بر زمين ريخت" مي کوشد با شيوه نمايش هاي ايراني پلي بين اسطوره هاي ايراني ‏و غير ايراني برقرار نمايد . اگرچه آنتيگونه يکي از اسطوره هاي ‏نمايشي يونان محسوب مي شود و در قالب نمايشنامه سوفوکل قالبي دراماتيک به خود مي گيرد، اما نمي توان آن را از ‏پيکره ادبيات اين کشور جدا به شمار آورد. بنابراين همنشيني ادبي آنتيگونه و اسفنديار بيشتر در اين اقتباس مي تواند ‏حائز اهميت باشد. در ادبيات ايران زمين نيز شاهنامه فردوسي از حيث بستر روايتي که در اختيار هر اهل نمايشي قرار ‏مي دهد مي تواند منبع مناسبي براي اقتباس نمايشي باشد. به خصوص که همتي شيوه اجرايي نقالي را براي اثر خود بر ‏مي گزيند که آبشخور اصلي آن داستان هاي شاهنامه به شمارمي آيد.

منبع:
http://www.roozonline.com/persian/archive/honarerooz/honarerooz/article/2008/january/03//-d672c5425c.html


نمایش دنیای زنها

نمايش دنياي زنها به کارگردانی حسین سحر خیز در آبان 1385 در سالن شماره 2 مجموعه تئاتر شهر به روي صحنه رفته و بازيگراني همچون ساقي عقيلي ، پرديس افکاري، ناهيد مسلمي، تبسم هاشمي و مهري مهرنيا به ايفاي نقش پرداخته اند. با وجود بازيگران توانمندي همچون ناهيد مسلمي و پرديس افکاري، کارگردان در بازي گيري از آنان ناکام است و از توانمنديهاي دروني آنان، آنگونه که بايد، بهره مطلوبي نمي گيرد. ايفاگر نقش منظر چنان تصنعي در ارائه نقش ظاهر مي شود که گويي دست و پايش به صندلي بسته شده و از حرکاتي خشک و بي روح تبعيت مي کند. ناهيد مسلمي نيز در قالب نقش عاطفه نمي گنجد و با وجود تلاشهاي مضاعفي که دارد، آنگونه که بايد نمي درخشد و بيان خش دار و نازيبايش، لطمه زيادي به اجرا وارد مي سازد. تبسم هاشمي در نقش فتانه، متکي به لباس الوان و محرک است و در بازي نيز به طرز وحشتناکي، در تحريک نفساني تماشاگران گام بر مي دارد، او قبل از اينکه به نقش بينديشد، گويا با توصيه کارگردان به فتانه بودن بيشتر توجه داشته است. تنها فردي که به درستي از ايفاي نقش بر مي آيد، ساقي عقيلي است که به راحتي در قالب زينت ظاهر مي شود و ويژگيهاي نقش را آشکار مي سازد. مهري مهرنيا بازيگر پيشينه کار عرصه سينما و تئاتر و تلويزيون با وجود ظهوري کوتاه در اين اثر نمايشي، جذابيتهاي خاصي را ارائه مي دهد و اي کاش حضور چنين بازيگراني تنها به خاطر جذب مخاطب صورت نگيرد.

منبع:
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=1266581


نمایش حریر سرخ صنوبر

نمايش " حرير سرخ صنوبر" نوشته محمد ابراهيميان به کارگرداني شکرخدا گودرزي تير ماه امسال در تالار قشقايي تئاتر شهر اجرا مي شود. محمد ابراهيميان ابتدا داستان "حرير سرخ صنوبر" را به شکل رمان نوشته و پس از آن متن نمايشنامه اي را بر اساس همين رمان نوشته و چندين بار آن را مورد بازنويسي قرار داده است.

ساقی عقیلی ، پرديس افکاري، پويا اميني، خسرو احمدي، رضا امامي، فريبرز سمندرپور، شيوا خسرومهر، مهدي صباغي، حسين نيک اخلاق، عبدالرضا فريدزاده و ... از جمله بازيگران اين نمايش هستند.

منبع:

نمایش تند باد خیال

نویسنده وکارگردان: اعظم بروجردی
نمایش”تندباد خیال” به كارگردانی اعظم بروجردی یكشنبه هفتم خرداد ماه 85برای خبرنگاران و هنرمندان اجرای ویژه خواهد داشت.به گزارش سایت ایران تئاتر، این نمایش از اواخر اردیبهشت ماه در تالار مولوی روی صحنه رفت تا اواخر خرداد ماه به اجرای خود ادامه می‌دهد. در این نمایش كه با نگاه‌ تازه‌ای به جنگ تحمیلی پرداخته، بازیگرانی چون ساقی عقیلی، شبنم مقدمی، تبسم هاشمی‌حائری، و رضا امامی ایفای نقش دارند.0
منبع:

اختر چرخ ادب پروین است

نویسنده و کارگردان:اعظم بروجردی
اين نمايش داستان زندگي پروين اعتصامي است که با نگاهي سورئاليستي به خصوصيات بارز فردي و چگونگي ارتباط او با روح اشيا واجتماع اطراف اين شاعره زن معاصر پرداخته و زندگي سراسر رنج و تنهايي و همچنين تحمل مصائب و معضلاتي که با روح ظريف و شاعرانه وي سازگاري ندارد و چگونگي ستيزه‌جويي و نحوه مبارزه او با زندگي را بازگو مي‌کند.‏ بازيگران: ساقي عقيلي، مجيد کريمي، وحيد ترحمي‌مقدم، محسن ترابي گودرزي و مرجان صادقی و سوسن مقصود لو.
منبع:




نمایش رنجنامه

برداشتی آزاد از پرده نئی اثربهرام بیضایی
نویسنده: ساسان مهرپویان، ساقی عقیلی
کارگردان:ساسان مهر پویان
بازیگران: ساقی عقیلی، زیبا عابدی، شیرین امامی، سعیده دلیریان، آیه کیانپور
هیأت داوران نخستین جشنواره تئاتر ماه متشكل از حمید سمندریان، اكبر زنجانپور، ایرج راد، بهزاد فراهانی، فرهاد ناظر زاده كرمانی، سید مهدی شجاعی و جرمی كینگستون برگزیدگان خود را در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر ماه به این شرح اعلام كردند :
بازیگر زن رتبه سوم: لوح تقدیر و پنج سكه آزادی به ساقی عقیلی بازیگر نمایش رنجنامه. رتبه دوم: لوح سپاس و هشت سكه تمام بهار آزادی به شبنم مقدمی بازیگر نمایش كسی كه هیچ كس نمی دانست كیست. رتبه اول ضمن قدردانی از مارال عبادی بازیگر نمایش آرتیگوشه دیپلم افتخار و ده سكه تمام بهار آزادی به پریسا محمدی بازیگر نمایش آرتیگوشه.

منبع:



برگزیدگان دومین جشنواره سراسری تئاتر ماه معرفی شدند

تقدیر ویژه بازیگری زن
هیات داوران دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و 2 سکه بهار آزادی به دلیل حضور مستمر و جدی در تئاتر به (خانم ساقی عقیلی) اهدا می نماید.
منبع:
http://www.mehrnews.ir/NewsPrint.aspx?NewsID=179087




نمایش راز عروسک

نویسنده:داود فتحعلی بیگی
کارگردان: ساسان مهر پویان
بازیگران: ساقی عقیلی، بنفشه توانایی، مدیا ذاکری و ...

از زماني كه زن ها به اجتماع پا گذاشتند و بسياري از سنت ها كه ويژه آن زمان بود نيز كم كم به فراموشي سپرده شدند. از آن جمله مي توان به مجلس تقليد زنانه اشاره كرد. مجالس تقليد از دوره اي به بعد در ايران رواج يافتند و به دليل جدا بودن اندروني از بيروني مردان نمي توانستند براي زنان نمايش اجرا كنند پس گروهي از زنان بر آن شدند تا مجالس تقليد و شبيه پوشي را براي زنان ديگر بر پا كنند. در زمانه اي كه ديگر نمي توان چنين مجالسي را به شكل اوليه آن پيدا كرد گروهي در تالار سنگلج مجلس تقليد زنانه راه انداخته اند. با آغاز شدن تمرين نمايش است كه تنها بازيگران مرد اين نمايش عينك دودي به چشم زده و مانند نابينايان نوازنده در گوشه اي به ناكجا خيره مي شوند و تنبك و دف و دايره مي نوازند. نمايشنامه اين اثر توسط «داوود فتحعلي بيگي» نوشته شده است و داستان نمايشنامه به اين ترتيب است كه چهار تاجر به دروازه شهري مي رسند اما به آنها گفته مي شود كه بايد تا صبح پشت دروازه سر كنند و اگر توانستند تا صبح صحيح و سالم آنجا بمانند مي توانند وارد شهر شوند. اين چهار نفر تصميم مي گيرند به نوبت پاسداري دهند. نفر اول خراط است و براي بيدار ماندن از چوب پيكر زني را مي تراشد. نفر دوم كه خياط است براي عروسك لباس مي دوزد. نفر سوم زرگر است و براي آن جواهرات مي سازد. نفر چهارم درويشي باخدا است كه با مناجات از خدا مي خواهد تا به عروسك جان دهد. عروسك جان مي گيرد و چهار مرد بر سر او دعوا مي كنند. در اين حين است كه براي دادخواهي سراغ داروغه و قاضي و حاكم مي روند و سرآخر دختر را به حاكم سپرده و به پشت دروازه هاي شهر باز مي گردند. اما از آنجا كه نتوانستند از مال خود محافظت كنند به درون شهر راهشان نمي دهند. در لابه لاي قصه مجلس تقليد است كه با زندگي بازيگر نقش دختر آشنا مي شويم. از سوي ديگر آگاهي از اين موضوع كه دوران چنان نمايش هايي سرآمده است اما همچنان محدوديت هايي براي زنان ايراني وجود دارد، از نقاط جذاب و ديدني اين نمايش بازي سه نفر حرفه اي اين نمايش اشاره كرد. بازي پر جنب و جوش «ساقي عقيلي» بازی روان بنفشه توانایی و بازی خوب مدیا ذاکری .اما آنچه كارگردان را در امر كارگرداني ضعيف نشان مي دهد ريتم اين نمايش است. ريتم در تمام انواع تئاتر يكي از اركان مهم كار است و اين اهميت در نمايش هاي كمدي ارزشي چند برابر دارند و بايد به آن توجه بيشتري مي شد. تجربه نشان داده است كه اين نوع از نمايش ها مخاطب خود را دارند و مي توان بخشي از هزينه ها را با تماشاگر جبران كرد.

منبع:



نمایش خیمه شب بازی حسنی و مبارک

نویسنده: داود فتحعلی بیگی
کارگردان: ساسان مهرپویان
بازیگر: ساقی عقیلی
بازی دهندگان: ساسان مهر پویان، نازگل فرهادی پور
به نقل از روزنامه ی اطلاعات: ساقی عقیلی، نخستین مرشد زن ایران است که در نمایش شاد و عروسکی حسنی و مبارک بازی میکند.
خيمه شب بازي در تالار هنرنمايش خيمه شب بازي «حسني و مبارك» به كارگرداني ساسان مهرپويان شهريور و مهر ۸۲ در تالار هنر به شيوه اي جديد اجرا مي شود.اين نمايش كه نوشته داوود فتحعلي بيگي است، با استفاده از تكنيكهاي جديد از قبيل صحنه پردازي، نورپردازي و... بدون تغيير در سبك اجرايي خيمه شب بازي متفاوت از ديگر اجراها به روي صحنه مي رود.اين تفاوت در نگارش متن، كاملا مشهود است و براي گروه سني كودك و نوجوان تنظيم شده است. شخصيتهاي عروسكي اين نمايش دو كودك به نامهاي حسني و مبارك، كودكاني هستند كه بر سر تقسيم كارهاي منزل، كارشان به دعوا مي كشد و با وارد شدن غولك كه شخصيت منفي، ولي شيرين نمايش است، درگير اتفاقاتي مي شوند. ساسان مهرپويان متولد ۱۳۴۲ است. وي رشته نمايش را در كلاسهاي آزاد بازيگري گذرانده است و نمايشهاي خاتون پرده نشين، عاشق كشون، آرش و... از كارهاي او است. مهرپويان در جشنواره بين المللي عروسكي ۸۱ براي اولين بار با نمايش حسني و مبارك وارد عرصه كار كودك شده است.

منبع:


نمایش افسانه ی بانوی سرخ
نویسنده و کارگردان: محمد رضا عطایی فر بازیگران: ساقی عقیلی، فریبا خادمی، جمشید صفری، علی حیدری، حمید حیدری، مهرداد باقری و...
اجرا شده در اولین جشنواره تئاتر دینی - مشهد

نمایش فال آنتن

نویسنده و کارگردان: مجید قربانی
بازیگران: ساقی عقیلی، حمیدرضا صفار، مجید قربانی
موسیقی: مسعود اباذری
مدیر صحنه: علی رضا تبدل خواه

نمایش آرش

نویسنده: بهرام بیضایی
طراح و کارگردان: ساسان مهرپویان، ساقی عقیلی
موسیقی: دامون ستایشگر
بر خوانان:ساقی عقیلی، زیبا عابدی، میترا ضیایی
نمایش برگزیده ی جشنواره تئاتر استانهای کشور و جشنواره منطقه ای سنندج

نمایش پهلوان کچل و اژدها

نویسنده و کارگردان: داود فتحعلی بیگی
بازیگران: ساقی عقیلی، غلام بابوته، سیامک بانیانی، ساسان مهر پویان، علی یداللهی، داود داداشی
اجرا شده در حوزه هنری تهران، تماشاخانه مهر

نمایش خاتون

نمایش برگزیده بخش ویژه ی دوازدهمین جشنواره ی سراسری تئاتر استانهای کشور
برداشتی آزاد از فیلمنامه ی پرده نئی اثر بهرام بیضایی
طراح و کارگردان: ساسان مهرپویان
بازی سازان: ساقی عقیلی، زیبا عابدی، شقایق رهبری، شیرین امامی، نسرین پیران
دستیار کارگردان: ساقی عقیلی
طراح و اجرای لباس:شیرین امامی، ساقی عقیلی
گریم :حمیرا عقیلی

نمایش عاشق کشون

نویسنده: عزت الله مهر آوران
کارگردان: ساسان مهر پویان
مشاور کارگردان: علی فرهادی پور، تنوش تقی پور
بازی سازان: ساقی عقیلی، ساسان مهرپویان حرکات موزون: نصرت طاهری شعاع
عکاس هنری: ایمان فرهادی پور
ساقی عقیلی، بازیگر برگزیده ی جشنواره ی آیینی و سنتی
عشق مرغ غریبی است در هر جایی آشیان نگیرد و با هر کس مقام نگیرد و.......

نمایش بازیخانه

نویسنده:حسین کیانی
کارگردان: ساسان مهر پویان
بازی سازان: ساقی عقیلی، حمید اصغری تتماج، ساسان مهرپویان
موسیقی: دامون ستایشگر
دستیار کارگردان: ساقی عقیلی
عکاس هنری: ایمان فرهادی پور
اجرا شده در ششمین جشنواره تئاتر استان تهران

نمایش کوچه اقاقیا

نویسنده: محمد چرم شیر
کارگردان: حسین محب اهری
بازیگران: ساقی عقیلی، حامد آقایی، آزیتا خرمی، محمود اشرفی، علی گلزاده و......
اجرا شده در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر

نمایش آنک وصال

نویسنده و کارگردان: مجید جعفری
مشاور کارگردان: اکرم محمدی
دستیار کارگردان: هادی کمالی مقدم
منشی صحنه: ساقی عقیلی
بازیگران: رضا رویگری، هوشنگ قوانلو، اسماعیل بختیاری، هومن برق نورد ساقی عقیلی و ...
اجرا شده در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر

نمایش غم عشق

نویسنده و کارگردان: نصر الله قادری
مشاور کارگردان: فرشید ابراهیمیان
بازیگران: بابک زر کشوری، آذرخش مخبری، کرامت رودساز،
فرشید ابراهیمیان، ساقی عقیلی، پیام حسین سوری و ...
اجرا شده در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر

نمایش دلدار

نویسنده: حسین نوری
کارگردان: ساقی عقیلی
بازیگران: ساقی عقیلی، شیوا اردویی
اجرا شده در دومین جشنواره تئاتر کوثر
من تسلیم معشوقم.....عشق شطرن معشوق است و عاشق مات آن....

نمایش عروسکی بلبل نوک طلا

کارگردان: سهیلا فلاح پور
بازیگران: ساقی عقیلی، شکوفه هاشمیان، نازگل فرهادی پور و ...

نمایش شمس

نویسنده: نصر الله قادری
کارگردان: امیر دژاکام
بازیگران: رویا تیموریان، بهرام ابراهیمی، ساقی عقیلی،سپیده نظری پورو ماندانا عبقری و ...
اجرا شده در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر

نمایش گل سنگ

نویسنده: محمد رضا فتوت جاه
کارگردان: محمد رضا طهماسبی، علی فخار
بازیگران: ساقی عقیلی، مسعود رحیمی
اجرا شده در موسسه ی دانشگاهی رسام هنر

نمایش راز عشق

نویسنده: حسین جعفری
کارگردان:مهر السادات میر حسینی، مرضیه طلایی
بازیگران:ساقی عقیلی، نازگل فرهادپور ،لیلا حسین مقدم،طاهره نقوی و...........

نمایش دار و دلدار

نویسنده: پرویز زاهدی
کارگردان:داود فتحعلی بیگی
بازیگران: داود فتحعلی بیگی، احمد علامه ،ساقی عقیلی، علی یداللهی، رضا پاپی و ...
اجرا شده در تالار سنگلج

نمایش فریادها و نجواهای دختر ترسا

نویسنده: نصر الله قادری
کارگردان: ساقی عقیلی، علی فرهادی پور
بازیگر: ساقی عقیلی

نمایش عباس

نویسنده وکارگردان: حسین محب اهری
بازیگران: ساقی عقیلی،مرتضی آقا حسینی، علی طاهری و ...
اجرا شده در تالار نو مجموعه تئاتر شهر

نمایش نغمه ساقی

نویسنده و کارگردان: حسین مختاری
بازیگران: ساقی عقیلی، رضا کوهستانی، الهه نیکو، مجید فروغی و ...
اجرا شده در تما شاخانه مهر حوزه هنری

نمایش وآنگاه عشق...

نویسنده و کارگردان: بهنام هدایتی
مشاور کارگردان:کامل نوروزی
بازیگران: ساقی عقیلی،حسین پرستار، هدیه رضایی، سعید فانی، عباس احمدی فر
موسیقی: پویا دانیالی
اجرا شده در فرهنگسرای بهمن

نمایش اختر چرخ ادب پروین است

نویسنده و کارگردان:اعظم بروجردی
مشاور کارگردان: دکتر سعید کشن فلاح
بازیگران: ساقی عقیلی، سوسن مقصود لو، مرجان صادقی و...
اجرا شده در حوزه هنری- تما شاخانه مهر

نمایش تند باد خیال

نویسنده و کارگردان: اعظم بروجردی
بازیگران: ساقی عقیلی، رضا امامی، تبسم هاشمی و ...
اجرا شده در سالن اصلی تئاتر مولوی

نمایش حریر سرخ صنوبر

نویسنده: محمد ابراهیمیان
کارگردان: شکرخدا گودرزی
بازیگران: ساقی عقیلی، پردیس افکاری،فریبرز سمندر پور، رضا امامی و ...
اجرا شده در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر

نمایشنامه خوانی< بیدار که می شوی و می بینی که عاشق نیستی>

نویسنده وکارگردان: فارس باقری
بازیگران: ساقی عقیلی، علی عطایی پیر کوه، علی جولایی و ...
اجرا شده در مجتمع فرهنگی هنری اسوه

نمایشنامه خوانی< زنان فضل فروش>

کاری از بهرام سروری نژاد
بازیگران: احمد آقا لو، ساقی عقیلی، علی زرینی، سیاوش جامع و ...

نمایشنامه خوانی <خاتون پرده نشین>

کارگردان: داود فتحعلی بیگی
بازیگران: ساقی عقیلی، ساسان مهرپویان، مجید فروغی و ...
اجرا شده در خانه ی هنرمندان ایران

No comments:

Post a Comment